Posljednjih 12 primjeraka McLaren 600LT Spider izgledat će ovako!

Martin K.

Pod nazivom 600LT Spider Segestria Borealis, ili MSO nazvan ‘Spider Spider’, svaki će automobil dobiti vanjsku boju Borealis Black koja na svjetlu pokazuje zelene, ljubičaste i tamno crvene tonove. Preko te boje prolaze Napier Green pruge koje se pružaju duž cijelog automobila. Kočione čeljusti, stražnji difuzor, prednji blatobran i bočni oblozi također su obojeni ovom bojom.

Model posebnog izdanja dobiva i MSO Clubsport Pack koji dodaje lagane vijake za kotače od titanija, bočne pregrade sa ugljičnim vlaknima sa sjajnim završetkom, lagana sjedala od karbona i unutarnje naglaske od karbona.

Iznutra ovi modeli od 600LT Spider dobivaju istu shemu boja, pri čemu sjedala Alcantara dobivaju jarko zeleno šavove i naglaske.

McLaren 600LT Spider dolazi sa 3.8 litrenim V8 motorom sa dvostrukom turbinom koji razvija 591ks uz 620Nm okretnog momenta. 600LT stotku hvata za 2,9 sekundi, a za ubrzanje od 0-200km/h potrebno je 8,4 sekunde dok maksimalna brzina iznosi 324 km/h.

Foto: McLaren

Sljedeća objava

Triumph predstavio posebno izdanje u čast najnovijeg filma o Jamesu Bondu

Kad su u pitanju načini prijevoza, James Bond možda je najpoznatiji po svom ukusu u automobilima. Međutim, ako se pita Triumph, motocikli bi jednostavno mogli zamijeniti rođake na četiri kotača. Iako je No Time to Die, najnoviji nastavak franšize Jamesa Bonda i posljednji Daniela Craiga, odgođen jer je novi koronavirus […]