Potpuno novi VW T-Roc Cabriolet na putu prema prodajnim salonima

Martin K.

Novi T-Roc Cabriolet na putu je prema prodajnim salonima i stiže taman na vrijeme za proljeće. Volkswagenov prvi cabrio crossover povezuje ono najbolje kako u kabrio, tako i u SUV svijetu, spajajući užitak u vožnji s korisnošću i upečatljivim dizajnom.

Iz VW poručuju kako je prvi cabrio crossovera (CUV) udobno prijevozno sredstvo za bilo koje putovanje, bilo za užitak, u gradskom prometu ili na dugim putovanjima, u sunčanom proljetnom vremenu ili olujnoj kiši. Potpuno automatski, elektrohidraulički krov čini središnji element T-Roc Cabrioleta. Otvara se za devet sekundi, čak i na brzini od 30 kilometara na sat, a ako na obzoru bude kišnih oblaka, najmoderniji krov treba jedanaest sekundi da se zatvori.

Kabriolet mjeri 4.268 mm duljine i 1.811 mm širine pa je time 34 mm duži od T-Roca sa standardnom karoserijom. Kao rezultat, raspoloživi kapacitet prtljažnika sa spuštenim krovom i dalje iznosi 284 litre, što CUV-u čini savršenim pratiteljem u svakom trenutku 365 dana u godini.

U pokretu razni Infotainment sustavi najnovije generacije osiguravaju da su svi raspoloženi, po kiši ili suncu. ESIM je integriran da jamči dobru povezanost, što rezultira time da je vozilo uvijek na mreži, a WE CONNECT omogućuje upotrebu Wi-Fi hotspota za stream ili internet radija.

Foto: Volkswagen

Sljedeća objava

McLaren zbog opasnosti od požara opozvao gotovo 2800 vozila

McLaren je posalo opoziv za 2763 svojih vozila proizvedenih između 2016. i 2020., uključujući i svoj hiper-automobil Sennu. Opozvana vozila izgrađena su s pjenastim jastukom ispod spremnika goriva koji može apsorbirati vodu, korodirati spremnik goriva i dovesti do curenja goriva i, potencijalno, požara. Modeli pogođeni ovim opozivom su 720S (2016.g.), […]