Quashqai dobio priznanje od AutoTrader-a za “najbolji automobil za gradske vozače”

Martin K.

Za razliku od nekih drugih automobilskih nagrada, o dobitnicima AutoTrader-ove nagrade za novi automobil odlučuje britanska javnost koja kupuje automobile. Qashqai je 9.000 novih Qashqaijevih vlasnika proglasilo „najboljim automobilom za gradske vozače“.

Erin Baker, urednica direktora, rekla je AutoTrader; “Nissan Qashqai odnosi priznanje u tijesnom natjecanju. Troškovi vožnje bitni su za gradske vozače, a Qashqai je pobjedonosan. S kombinacijom izvrsne pouzdanosti, prostora i udobnosti, Qashqai je jasan pobjednik.”

Andrew Humberstone, generalni direktor, Nissan Motor (GB) Ltd. “Qashqaijeva pobjednička formula vodi tržište crossover prodaje u Velikoj Britaniji od prvog dana. Ne očekujemo da će se to uskoro promijeniti, apsolutno nam je drago što smo osvojili ovu nagradu, ne samo zbog prepoznavanja Qashqaija kao fantastičnog automobila za gradske vozače, nego zato što je za njih glasalo više tisuća Qashqai vlasnika. Imali su povjerenje u Nissan i uživaju u njihovoj odluci o kupnji – to nam je toliko važno. “

Otkako je Nissan predstavio Qashqai prve generacije 2007. godine, uvodeći crossover segment, ostao je vodeći na tržištu zahvaljujući praktičnom i poželjnom SUV stilu, u kombinaciji s učinkovitošću i dinamičkim performansama karakterističnim za hatchback.

Foto: Nissan

Sljedeća objava

Ducati Panigale V2 u novom ruhu

Ducatijev Panigale V2 dobiva novu opciju slijedeći mjesec sa predstavljanjem potpuno nove White Rosso liverije. Vanjski dio sadrži Star White Silk, naglašen posebnim Ducati Red naplatcima, prednje otvore za zrak i zračne deflektore gornjeg dijela. Ovaj podebljani novi izgled omotan je oko Ducatijevog Superquadro dvocilindričnog motora, koji proizvodi 155 KS […]