Rusi ponovno oduševljavaju: Legendarnu BMW 7-icu pretvorili u vojno vozilo

Josip J

 

Kada zamislite Monstertruck sigurno vam na pamet prvo padne neki “pikap” poput Ford F-150. Malo tko bi pomislio na legendarnu limuzinu iz 80-ih.

Kako bi stvorio najbolje iskustvo za svoje turiste, ruska tvrtka Tour Big Foot odlučila je stvoriti najveću, najimpresivniju verziju BMW-a 7 E32. Zahvaljujući šasiji vojnog kamiona GAZ-66, 1980. ova krstarica pretvorena je u terenac.

Tvrtka je dala sve od sebe da zadrži klasični interijer serije 7, uključujući kožna sjedala, pa čak i inovativni tehnologiju koja je debitirala na E32, kao što je dvozonska klima. Takozvana Valkyrie također ima kontrolu sva četiri sjedala, kao i prednje i stražnje kamere kako biste bili sigurni da nećete pogoditi nijednu stijenu.

S masivnim kotačima koji omogućavaju izvrstan prolaz i prianjanje, diferencijali prednje i stražnje osovine, kratki međuosovinski razmak i snažno vitlo za popravljanje bilo kojeg problema, Valkyrie 766 je manje ili više nepobjediv.

Automobil je napravljen kako bi obišao regiju baruna Kaluga dok turiste odvodi na “luksuzne” ture. Na raspolaganju su brojni različiti stilovi obilaska, poput jednostavnog pješačenja kako bi se promatrala ljepota prirode i ekstremniji terenski putevi za one koji se vole i zaprljati.

Foto: Drivetribe

Sljedeća objava

Najpoznatiji hrvatski Golf dostiže rekordnu cijenu na humanitarnoj aukciji

Poznata humanitarna akcija Vratimo Palčiće u Petrovu koja je prikupljala novac za obnovu Petrove bolnice u Zagrebu traje i dalje. Akcija je pokrenuta kao Facebook grupa gdje ljudi putem aukcije skupljaju novac te je nakon uspješne prva akcije proširena na bolnice diljem zemlje. Ono što je počelo kao inicijativa nekoliko […]