Rusi ponovo otišli korak dalje: Poslušajte ‘paljbu’ iz auspuha koji je poprimio oblik strojnice

Martin K.

Sjajni momci iz Garage 54 pripremili su nesumnjivo najbolju verziju sveprisutne i uvijek pouzdane Lade. Ova Lada, za razliku od bilo koje druge, dolazi opremljena vrijednim nadogradnjama koje će svakoga za volanom učiniti totalnim negativcem.

Osim što ova Lada dolazi sa setom od šest zvučnika ugrađenih na vrata prtljažnika, fenomenalnim gullwing vratima i posljednje, ali definitivno ne najmanje bitno, nadogradnja koja će definitivno izazvati strah kod pješaka i općenito svakoga tko stoji iza vas; ispuh koji je napravljen da izgleda kao minigun.

Najbolji dio je to što je sve napravljeno u garaži, uz puno strpljenja, odgovarajućeg alata i svih pravih materijala. To znači da svatko može napraviti ovaj ratni ispuh/oružje, ali nismo posve sigurni koliko je to sve legalno za cestovnu upotrebu.

Pogledajte video kako bi vidjeli koliko kreativni ovi Rusi mogu postati jer, kao i većina njihovih videozapisa, ako se može izgraditi, uništiti ili poboljšati, možete se kladiti da su napravili nešto slično.

Foto: YouTube

Sljedeća objava

MotoGP: Suzuki osigurao vozačku postavu za 2021. sezonu

Napokon smo dobili i potvrdu onoga što je, mogli bismo reći, bila samo formalnost. Joan Mir svojim potpisom produžio je vjernost Suzukiu na još dvije godine. Preko Instagrama Mir je potvrdio produženje ugovora. “Izuzetno sam sretan što potpisujem za Suzuki na još dvije godine, obnavljanje je nešto najbolje što se […]