SEAT predstavlja SEAT MÓ, svoj novi brend za urbanu mobilnost

Martin K.

Na posljednjem izdanju svjetskog kongresa Smart City Expo, SEAT je najavio stvaranje strateške poslovne jedinice usmjerene na urbanu mobilnost koja sada poprima vlastiti identitet. Tvrtka je predstavila svoj novi SEAT MÓ eKickScooter 65 i SEAT MÓ eScooter 125, prvi 100% električni SEAT motocikl u svojoj 70-godišnjoj povijesti, koji također ima specifičan model dijeljenja usluga. U tom smislu, danas je tvrtka potvrdila pokretanje svoje usluge električnog dijeljenja motocikala u Barceloni od srpnja.

Potpredsjednik SEAT-a za prodaju i marketing i predsjednik uprave CUPRE-a Wayne Griffiths najavio je stvaranje SEAT MÓ, nove marke koja će pokretati strategiju urbane mobilnosti usmjerene na proizvode i usluge mikromobilnosti, uključujući SEAT MÓ eScooter 125 i SEAT MÓ. eKickscooter 65.

„Sa SEAT MÓ želimo omogućiti da pojedinačna mobilnost bude dostupna svima i CASA SEAT će biti njeno središte poslovanja. Barcelona će biti testno mjesto za razvoj rješenja urbane mobilnosti koja će se izvoziti u ostatak svijeta ”, rekao je Griffiths.

Lucas Casasnovas, šef SEAT-a MÓ, istaknuo je da „SEAT MÓ eScooter 125, SEAT MÓ eKickScooter 65 i naš ulazak u svijet motosharinga pokazuju našu predanost prilagođavanju novim potrebama gradova i njihovih stanovnika pružanjem efikasnih i održivih rješenja za mikro-mobilnost.

” U njegov stražnji kotač ugrađen je 9kW električni motor, koji proizvodi 240Nm okretnog momenta, a glatkom gradskom električnom motociklu daje najveću brzinu od 95km/h, ali što je još važnije od 0 -50km/h vrijeme od samo 3,9 sekundi. Idealno za gradski promet.

SEAT MÓ eScooter 125 nudi dinamiku koja ga izdvaja na tržištu raznim načinima vožnje: City, Sport i Eco, kao i stupanj prijenosa za vožnju unazad kako bi se pojednostavilo manevriranje. Domet do 125 km s jednim punjenjem znači da bi se standardnom upotrebom trebalo puniti samo jednom tjedno.

SEAT MÓ eKickScooter 65 pomaže u održavanju mobilnosti više ljudi. Doseg je 65 km zbog većeg akumulatora od 551Wh, udobnost je potpomognuta pneumatskim pneumaticima bez cijevi, a stražnji kotač uključuje bubnjastu kočnicu. SEAT MÓ eKickScooter 65 jedan je od najjačih eKickScooter na tržištu, osmišljen i razvijen da traje, a imati će maksimalnu brzinu od 20 km/h.

Foto: SEAT

Sljedeća objava

VW omogućuje posjetiteljima tvornice u Dresdenu da sudjeluju u proizvodnji e-Golfa

Od danas, posjetitelji Volkswagenove tvornice u Dresdenu imaju priliku još više se približiti e-Golfu tijekom proizvodnje. S novim proizvodnim iskustvom, posjetitelji mogu neko vrijeme pratiti vozila duž proizvodne linije. Pod stručnim vodstvom Volkswagenovih zaposlenika možete pomoći na čak pet različitih postaja – primjerice, u stavljanju e-Golf logotipa. Daljnja iskustva uključuju […]