Slavni nogometaš na stupu srama: Odbio donirati za oboljele, a sad je objavio i svoj luksuzni vozni park

Josip J

Emmanuel Adebayor pobudio je gnjev javnosti nakon što je, kao “motivaciju”, objavio video u kojem prikazuje njegov vozni park skupocjenih automobila i to nekoliko dana nakon što je igrač branio svoju odluku da ne donira novac za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Instagram profil pod nazivom “Team_Adebayor” objavio je video u nadi da će nadahnuti druge da postignu ono što bivša zvijezda Tottenhama i Manchester Cityja ima u svom životu.

Počevši od Rolls Roycea, u videu je prikazano još osam skupocjenih automobila, uključujući Mercedes Benz, dva Porsche Cayenna, BMW X6 i Range Rover.

“Motivacija ponedjeljkom. Ovaj videozapis nije poruka koju vam govorimo da je on uspio, već da i vi to možete. Sve što trebate učiniti je vjerovati u sebe i nastaviti raditi čak i kad vas niko ne gleda. Označite prijatelja koji to treba vidjeti”, stoji u opisu videa.

Podsjetimo, Adebayor, koji se trenutno izolira u rodnom Togu, odbio je dati novac u borbi protiv koronavirusa, a onda je izjavio da sa svojim bogatstvom može raditi što on god želi.

Ovaj 36-godišnji napadač je zarađivao čak 175.000 funti tjedno dok je igrao za Manchester City, a tokom profesionalne karijere zaradio je milijune.

Foto: Instagram

Sljedeća objava

8 zanimljivih Lamborghini činjenica za koje vjerojatno niste znali

Ferruccio Lamborghini rođen je u obitelji farmera, no oduvijek je imao više interesa za mehaniku nego za uzgoj usjeva. Nakon Drugog svjetskog rata odlučio je proširiti obiteljski biznis proizvodeči traktore te je svojim inovacijama stekao bogatstvo sa kojim si je mogao priuštiti sam vrh ponude automobila, jedan jedini, Ferrari. Ubrzo […]