Stiže Toyota Highlander Hybrid sa 7 sjedala

Martin K.

Sa 23 godine iskustva u razvoju hibridne tehnologije, 15 milijuna hibridnih kupaca i 9 hibridnih modela Toyota svojim velikim iskustvom na SUV tržištu stvorila hibridi Highlander.

Duga 4950 mm sa upečatljivim alu naplatcima od 20 “, Highlander Hybrid kombinira elegantan, dinamičan i sofisticiran stil vrhunskog gradskog SUV-a sa izdržljivošću svestranog pogona na sve kotače.

Kako kažu iz Toyote, unutrašnjost je dizajnirana tako da nudi svu praktičnost, izdržljivost i puno prostor koji se očekuje od SUV-a sa 7 sjedala, stvarajući ugodno okruženje za sve putnike. Klizni drugi red osigurava prostrani smještaj u trećem redu za dvije odrasle osobe, kao i lagan ulazak.

Prtljažnik je obujma 658 litara, a preklapanjem drugog i trećeg reda sjedala obujam se penje na 1.909 litara. Vozač ima mogućnost odabira četiri načina vožnje ECO, NORMAL, SPORT i TRAIL, a sva četiri načina mogu se koristiti kada je vozilo u električnom režimu vožnje.

Toyota Highlander Hybrid naći će se u prodaji na europskim tržištima početkom 2021. godine.

Foto: Toyota

Sljedeća objava

Mercedes testira novu S-klasu: Pogledajte kako će izgledati

Posljednjih tjedana internet su zatrpale slike kamuflirane Mercedes S-klase koja bi premijeru trebala doživjeti sljedeće godine, piše američki CarThrottle. Sada je, međutim, otkriveno da kako bi nova S-klasa trebala izgledati u pravom ruhu. Vanjske promjene u odnosu na trenutni model uključuju veću rešetku i tanja trokutasta prednja svjetla slična dijelovima onima u modelu CLS. Na […]