Suzuki na bazi Toyotinog RAV4 – Suzuki ACROSS

Martin K.

Prvi model koji je proizašao iz sporazuma dva japanska proizvođača automobila u zajedničkoj izradi nekoliko automobila je Suzuki ACROSS. Ili, kao što možete zaključiti po slikama, Toyotin RAV4 u Suzuki kostimu.

ACROSS posuđuje i benzinsko-električnu postavku iz hibridnog RAV4, uparujući 2.5 litreni motor s elektromotorima za maksimalnu snagu od 180ks i najveći doseg od 75 kilometara na struju. Što je bolje nego što ćete izaći iz većine drugih plug-in hibrida.

RAV4 je brz i može pretjecati, ali drugi automobili, pa čak i neki drugi crossoveri, zabavniji su za vožnju. Međutim, kao obiteljski auto je dosta privlačan, udoban i ugodan za boravak. Ništa manje ne očekujemo ni od novog Acrossa.

No, može li novi Suzuki preoteti kupce RAV4, CR-V ili čak Outlander PHEV-a? Ostaje nam za vidjeti…

Foto: Suzuki

Sljedeća objava

Spremni za Audi e-tron: Audi opremio FC Bayern punionicama

Tereni za trening FC Bayerna iz Münchena pripremaju se za novi Audi e-tron. Karl-Heinz Rummenigge, predsjednik Izvršnog odbora, Oliver Kahn, član Izvršnog odbora FC Bayern i član Audijeva odbora za prodaju Hildegard Wortmann dali su zeleno svjetlo izgradnji 38 električnih punionica. Točke punjenja trebali bi se naći na mreži krajem […]