Svjetska premijera novog Volkswagen Nivusa

Martin K.

Danas će Volkswagen do Brasil predstaviti svoj najnoviji model: Nivus. Novi crossover u segmentu malih automobila osvaja dinamičnim dizajnom, novom unutrašnjošću vozila i povišenim položajem sjedenja. Svjetska virtualna premijera održati će se u 16 sati.

Nivus je razvijen u Južnoj Americi, a u početku će se lansirati na brazilsko tržište. Vozilo će biti dostupno u Argentini kasnije ove godine dok će ostala tržišta Južne Amerike uslijedit u 2021. Dugoročno će novi model biti predstavljen i na međunarodnoj razini, a u prodaji će se naći i europska verzija. Slijedom toga, Nivus je Volkswagen koji je razvijen u Južnoj Americi, a također je namijenjen proizvodnji i prodaji u drugim svjetskim regijama.

2020. Volkswagen do Brasil planira najveću kampanju proizvoda u Južnoj Americi s ukupno 20 predtavljanja novih proizvoda. Nivus razvija novi segment na brazilskom tržištu s inovativnim dizajnom koji kombinira SUV elemente i coupe linije. Među najvećim je modelima u segmentu s prtljažnim prostorom od 415 litara. Vozilo će biti izrađeno u tvornici Anchieta (São Bernardo do Campo, Brazil) koristeći vrhunske proizvodne procese.

Foto: Volkswagen

Sljedeća objava

(VIDEO) Svetogrđe ili umjetnost: Poznati modni brand u svojoj reklami namjerno 'zgnječio' legendarni Porsche

Vidjeli smo puno videozapisa u kojima su razbijani raznorazni automobili. Međutim, reklama modnog branda Rag & Bone mnoge je šokirala je mnoge ljubitelje automobila. Ukratko, u njihovom spotu je legendarni Porsche 911 SC srušen betonskom pločom. Film je režirao Peter Miles, a snimio Glen Luchford. Video je snimljen još 2015. […]