Toyota RAV4 u odijelu Lamborghini Urusa

Martin K.

Ako iz bilo kojeg bizarnog razloga želite da vaš Toyota RAV4 izgleda kao Lamborghini Urus, japanski tuner Albermo ima body kit vaših snova. Tržište za ovo čini se nevjerojatno malo, ali nije li sjajno živjeti u svijetu u kojem to postoji.

Albermo prodaje ovaj komplet u tri komada, a ukupna cijena iznosi 2.246 dolara prije lakiranja. Sa svim instaliranim dijelovima, RAV4 doista ima jaku sličnost s Urusom kada gledate nos s prednje strane. Samo je teško zamisliti tko bi to želio, ali izgled sigurno daje izjavu.

Trenutno najmoćniji RAV4 u Hrvatskoj u ponudi je 2.5 litreni hibrid sa 222ks i ubrzanjem do stotke za 8.1 sekundu. Međutim, koga briga za performanse kada je Toyota/Lambo ispred vrata.

Foto: Motor1

Sljedeća objava

(VIDEO) Pronađen legendarni Ferrari F40 koji je pripadao sinu Sadama Husseina, iako u lošem stanju, vrijedi pravo bogatstvo

Ferrari F40 koji je pripadao Udayju Husseinu, sinu nekadašnjeg iračkog predsjednika Sadama Husseina, pronađen je zahvaljujući internetu. Priča je počela kada je youtuber Ratarossa objavio da želi pronaći automobil i kupiti ga te je zatražio pomoć zajednice drugih youtubera. Iako se to činilo kao nemoguća misija, internet je pokazao svoju […]