Triumph predstavio posebno izdanje u čast najnovijeg filma o Jamesu Bondu

Martin K.

Kad su u pitanju načini prijevoza, James Bond možda je najpoznatiji po svom ukusu u automobilima. Međutim, ako se pita Triumph, motocikli bi jednostavno mogli zamijeniti rođake na četiri kotača.

Iako je No Time to Die, najnoviji nastavak franšize Jamesa Bonda i posljednji Daniela Craiga, odgođen jer je novi koronavirus prerastao u pandemiju, iščekivanje raste uoči premijere u Studenom. U jednom od filmskih akcijskih scena, Bond se vozi Triumph motociklom i pritom izvodi spektakularne trikove. Kako bi proslavio svoju uključenost u film, Triumph je odlučio lansirati Bond Edition svog Scramblera 1200.

Ograničen na samo 250 primjera, ova limitirana serija je već potpuno rasprodana. I nije teško shvatiti zašto. Na temelju Scramblera XE, ovaj model radi na 1200 obujma snage sposobne stvoriti 89 konjskih snaga s okretnim momentom od 109 Nm.

Svaki motocikl Bond Edition ima jedinstvenu stezaljku guvernala s laserskim natpisom, jedinstvenim brojem izdanja, a bit će predstavljen s posebnim Bond Handover paketom. To uključuje numerirani certifikat o autentičnosti koji je potpisan od strane izvršnog direktora Nick Bloor tvrtke Triumph i vrhunski ruksak. Uistinu ograničeno izdanje, ima ekskluzivnu shemu Bond dizajna koja uključuje premium 007 brending i detalje koji nisu dostupni ni na jednom drugom modelu marke. Čak su i kožna sjedala šivana s Bondovim numeričkim logotipom.

Sve u svemu, to je prikladna počast kraju Craigove pozicije kao najpoznatijeg špijuna na svijetu. Zatamnjeni elementi, uključujući stražnji branik, zaštitnu šinu, zaštitni otvor i dotoke, prednje vilice, velike vrijednosne značke motora sa zlatnim naglascima i crnom stražnjom vilicom, ogledalo su tamnijeg tona nedavnih filmova i istovremeno izgledaju vrlo moćno.

Foto: Triumph

Sljedeća objava

MV Agusta Rush 1000 kreće u proizvodnju već u lipnju

MV Agusta započinje s proizvodnjom svog Rush 1000 motocikla u lipnju ove godine. Krajem istog mjeseca prvi će se bicikli izvući iz hangara tvornice u Lake Varese, spremni za povlaštene vlasnike koji su unaprijed naručili svoj Rush 1000 putem Interneta i putem mreže distributera MV Agusta širom svijeta. Zloban izgled […]