Urnebesan oglas koji je nasmijao Hrvatsku! ‘Poklanjam ovaj motorić jer mi je sin razmaženo derište koje je pregazilo obećanje da će se popraviti’

Josip J

Mnogi oglasi nam, svaki na svoj način, žele privući pozornost. Tako nerijetko naletimo na neki oglas koji nas nasmije do suza.

Na jedan takav naišli smo na pomalo neuobičajenom mjestu. Naime, radi se o Facebook grupi ‘Poklanjam sve za dječicu’ gdje brojni roditelji pomažu jedni drugima u opskrbi dječjim potrepštinama.

Može se tu naći svega i svačega, od robe do igračaka. Upravo je tako prodaja jednog dječjeg motorića zaokupila našu pažnju.

Radi se o dječjoj replici Ducati motora na električni pogon, a razlog prodaje shvatit će svaki roditelj. Ovaj je tata, razočaran neodržanim sinovim obećanjem odlučio prodati njegovu omiljenu igračku.

Na kraju oglasa čak je i napisao kakve kupce preferira.

“Poklanjam ovu skoro pa novu predivnu repliku dječjeg motorića Ducati gonjenog na električni pogon jer mi je sin razmaženo derište koje je pregazilo obećanje da će se popraviti i zbog toga ne zaslužuje ovako skupu igračku.

Motorić je po narudžbi izrađen i naručen direktno iz talijanske pokrajine Panigale te je kao takav jedinstven u Hrvatskoj. Predviđen za dječji uzrast od 3 godine pa nadalje. Puni se na kućnu utičnicu i troši jako malo struje te na jedno punjenje prijeđe do 15 km odjednom.

Molim da mi se u inbox javljaju samo zgodne i po mogućnosti udane majke skladnih fizičkih proporcija u kombinaciji s bludnim mislima, te da drže do higijene u vrijeme ove nemile pandemije.

Postoji mogućnost slanja na kućnu adresu o mome trošku”, stoji u ovom osebujnom oglasu.

Foto: Facebook

Sljedeća objava

Mitsubishi bez novih modela za Europu

Mitsubishi je objavio da neće donositi nove modele u Europu. Nakon sastanka upravnog odbora, japanski proizvođač automobila izjavio je da je “odlučio zamrznuti uvođenje novih modela na europsko tržište”, iako će se prodaja postojećih modela nastaviti. Dodao je i da će se usluge postprodaje i dodatne opreme nastaviti “za kupce […]