(VIDEO) Boksački svjetski prvak Anthony Joshua vožnjom po snijegu obilježio 50. rođendan Range Rovera

Josip J

Land Rover proslavio je zlatni jubilej svog popularnog modela Range Rovera na svom poligonu za testiranje u hladnim uvjetima u Arjeplogu, blizu arktičkog kruga u Švedskoj.

Land Rover koristi zaleđeno jezero kako bi inženjerima pružio savršene uvjete za testiranje i procjenu najnovijih modela. Poznati umjetnik na snijegu Simon Beck stvorio je logotip obljetnice na 53.092 četvornih metara prolazeći više od 45 000 koraka po površini, popraćen najnovijim modelima Range Rover SV-a.

Od 2014. godine stručnjaci i inženjeri odgovorni su za dizajn i proizvodnju najbržih, najluksuznijih i najekskluzivnijih modela Range Rover u 50-godišnjoj povijesti ovog luksuznog SUV-a. Povišeni luksuz, performanse i mogućnosti SV obitelji predstavljaju vrhunac razvoja Range Rovera.

Arjeplog je također dom Jaguar Land Rover Ice Academy, gdje kupci doživljavaju uzbuđenje dinamične vožnje na ledu, pod pažljivim uputama svjetskih stručnjaka za sigurnu vožnju.

Svjetski prvak u boksu u teškoj kategoriji Anthony Joshua i sam je imao priliku doživjeti ekstremne uvjete u sklopu proslave, gdje je pod stručnim nadzorom instruktora naučio umijeće zimske vožnje.

“Stvarno se radujem lipnju kada će Range Rover proslaviti 50. godišnjicu jednog od najboljih britanskih izvoznih proizvoda, a ja ću branit svoje pojaseve svjetskog naslova. Putujem na svoju borbu protiv Kubrata Puleva u Londonu 20. lipnja u svojoj novoj personaliziranoj Range Rover SVAutobiography i ne mogu smisliti bolji način da dođem. Ništa se ne može podudarati s njegovom kombinacijom udobnosti i performansi. Pretpostavljam da je to ono što dobivate nakon pet desetljeća iskustva,” rekao je Joshua.

Luksuzna obitelj Range Rover obilježit će u lipnju 50 godina inovacije i dorade, na godišnjicu uvođenja Range Rovera s dvoja vrata 1970. Od tada, Range Rover Sport, Range Rover Evoque i Range Rover Velar proširili su obitelj na četiri modela.

Izvorni Range Rover bio je SUV sa pogonom na sva četiri kotača koji je uveo anti-lock kočnice, elektroničku kontrolu proklizavanja i automatski elektronički zračni ovjes, dok je 2012. godine Range Rover prvi imao aluminijsku karoseriju među velikim SUV-ovima.

Odgovori

Sljedeća objava

Audi RS3 u limitiranoj Nardo Edition seriji

RS3 je sada dostupan u Nardo Grey boji kao dio limitirane Nardo Edition serije. Biti će ograničen na samo 200 automobila i, nažalost, samo na SAD tržište. Kao i standardni RS3 i Nardo Edition ima RS rešetku s „quattro“ natpis na prednjem dijelu te su još opremljeni ovalnim ispuhom i […]