(VIDEO) Iskoristio pandemiju i praznu autocestu: Pogledajte kako Ferrari LaFerrari postiže brzinu od 372 km/h

Josip J
Netcarshow

Na YouTube se pojavio video koji prikazuje kako Ferrari LaFerrari na njemačkoj autocesti dostiže brzinu od čak 327 km/h.

Nesavjesni vozač koji je ovaj pothvat snimao mobitelom očito je htio iskoristiti pandemiju koronavirusa i praznu njemačku autocestu na dijelu gdje ne postoji ograničenje brzine.

Kada se pojavio prije sedam godina, LaFerrari je bio prvi Ferrarijev hiperautomobil s hibridnim pogonom. Pokreće ga 6,3-litarski V12 motor koji razvija 789 KS, a uz pomoć “struje”, snaga se diže na 950 KS što mu omogućava ubrzanje od 0-100 km/h za manje od 3 sekunde.

Ferrari je prestao proizvoditi model LaFerrari 2016. godine kada je započeo s proizvodnjom modela Ferrari LaFerrari Aperta koji je također isti automobil samo bez krova, a koji je imao nekoliko poboljšanja u odnosu na standardni model.

Odgovori

Sljedeća objava

Volkswagen vas poziva na virtualnu šetnju svojim izložbenim prostorom na salonu u Ženevi

Iako je salon automobila u Ženevi je otkazan, a autoindustrija je zbog pandemije koronavirusa u krizi, za ljubitelje automobila postoje načini da i dalje uživaju u pogledu na nove “jurilice”. Tako je i Volkswagen za svoje ljubitelje virtualno dizajnirao svoj nesuđeni prostor na autoshowu u Ženevi i ponudio ga javnosti […]