(VIDEO) Jaguar Land Rover flotom od 160 vozila darovao organizacije koje se bore protiv koronavirusa

Josip J

Jaguar i Land Rover su na svjetskoj razini rasporedili više od 160 vozila kako bi podržali organizacije koje su na prvoj crti borbe protiv koronavirusa.

Ukupno 57 vozila, uključujući 27 novih Defendera poklonjeno je britanskom Crvenom križu za potrebe dostave lijekova i hrane.  Također, timovi Jaguara i Land Rovera u Španjolskoj, Francuskoj, Južnoj Africi i Australiji posudili su vozila svojim društvima Crvenog križa.

Tvrtka Jaguar Land Rover usko surađuje s vladom Velike Britanije i ponudili su svoje istraživačko i inženjersko znanje. Land Rover i Međunarodna federacija društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (IFRC) zajedno rade više od 65 godina, pomažući zajednicama da se pripreme i odgovore na izvanredne situacije katastrofe širom svijeta – što je vitalno u ovakvim vremenima.

Odgovori

Sljedeća objava

Jedinstveni Ducati Hypermotard 950

Nakon što je Ducati Hypermotard 950 koncept predstavljen 2019. godine na talijanskom jezeru Como, Ducati je odlučio učiniti nešto više s tom idejom koncepta. Ducati Design Center stvorio je jedinstvenu liveriju za standardni Hypermotard, a zatim je prilagođeni Hypermotard ponudio kao prvu nagradu u ekskluzivnoj nagradnoj igri samo za vlasnike […]