(VIDEO) Leti, leti, leti Suzuki: Velikom brzinom uletio u kružni tok i čudom preživio let

Josip J
Screenshot

U poljskom gradu Rabienu došlo je do prometne nesreće kada je vozač Suzuki Swifta velikom brzinom naletio na kružni tok koji ga je odbacio visoko u nebo i katapultirao u dvorište obližnje crkve.

Vozač je, srećom, ostao živ, a policija istražuje okolnosti nesreće koja se zbila prošle nedjelje. Cijelu je situaciju snimila obližnja nadzorna kamera koja jasno pokazuje kako 41-godišnji vozač nije uopće kočio pri dolasku na kružni tok.

Kako javljaju lokalne vlasti vozača su iz vozila morali izvlačiti vatrogasci nakon čega je prevezen u obližnju bolnicu, a  prema mirisu vjeruje se kako je vozač bio u alkoholiziranom stanju.

“Pravo je čudo da je vozač, premda u teškom stanju, ostao živ”, rekli su iz DVD-a Rabien koji su prvi stigli u pomoć unesrećenom.

Foto: Facebook

Odgovori

Sljedeća objava

McLaren Senna u rukama Novitec-a do 889ks

Novitec, njemačka tvrtka za tuning poznata po proizvodnji Ferrarija 812 N-Largo, uzela je pod svoje i nadogradila McLaren Senna-u s tri različite razine tuninga. S najvišom razinom tuninga, Novitec tvrdi da će Senna dostići 0-100 km/h za 2,7 sekundi. McLaren Senna serijski dolazi sa twin-turbo 4.0 litrenim V8 motorom koji […]