Need for speed u stvarnom životu! Pogledajte kako to rade Rusi

Josip J

S obzirom na to da su ulične utrke automobilima ilegalne u većini zemalja imitiranje video igara u stvarnom životu trebalo bi biti nemoguće.

Srećom, ovi Rusi se ne slažu s tim te su odlučili odati počast legendarnoj igrici Need for Speed: Most Wanted.

Ovaj nevjerojatni omaž sadrži ispravne grafičke prikaze na ekranu, pravilne kutove kamere, animacije snimljenog kadra prije utrke i čak koristi stvarnu verziju automobila koji je obilježio ovu igru iz 2005. godine; BMW E46 M3 GTR.

Ovaj sjajni video snimljen je legalnim brzinama, a zatim je ubrzan u postprodukciji kako bi približio osjećaj brzine u igri. Grafički brzinomjer objavljuje velike brojeve koje očekujete vidjeti u igri, dok karta u donjem lijevom kutu ekrana navigira kuda vozite.

Tu su i druge zvijezde poput Toyote Supre i Mazde RX-8 kao i policijski Mustang, ali i superbrzi GTR. Detalji u izradi videa su stvarno nevjerojatni, uostalom uvjerite se sami.

Sljedeća objava

Lamborghini Urus već na 10.000 proizvedenih primjeraka

10.000-ti Lamborghini Urus otkotrljao se s proizvodne linije u Sant’Agata-i, samo dvije godine nakon što je započela prodaja. Što znači da je dostigao brojku u duplo kraćem vremenu koliko je trebalo Huracanu. Porsche Cayenne je prvi put dokazao da se SUV-ovi prodaju više od sportskih automobila prije gotovo dva desetljeća, […]