(VIDEO) Petogodišnjak koji je uzeo roditeljima auto da ode kupiti Lamborghini napokon dobio priliku provozati se u jednom

Josip J

Sjećate se petogodišnjeg dječaka koji je nedavno uhvaćen kako vozi svoj očev SUV (koji je ukrao) u Kaliforniju kako bi kupio Lamborghinija? E, pa taj se dječak  dobio priliku voziti u novom Lamborghini Huracanu.

Zbog popularnosti priče, Jeremy Neves, vlasnik Huracana, odlučio je dječakov san o vožnji u Lamborghiniju pretvoriti u stvarnost.

“Vodim ga u vožnju, mogao bih mu malo približiti san i pokazati mu da je to moguće. Uostalom, i ja sam bio poput njega kad sam bio dijete pa sam ispao dobro “,  rekao je Jeremy u intervju koji je dao za CNN.

Sjajna je to gesta biznismena koji je postao legenda u očima mnogih ljudi, uključujući petogodišnjeg dječaka koji je obavljao kućne poslove kao kaznu za svoj prijestup.

No, to nije sve. Jedan kalifornijski biznismen pustit će dječaka da vozi Lamborghinija, ali ovog puta u krilu jednog od roditelja.

(VIDEO) Policija na autocesti zaustavila petogodišnjeg dječaka: ‘Išao sam kupiti Lamborghini!’

Sljedeća objava

Volkswagen objavio reklamu na instagramu pa se ubrzo ispričao zbog iste

Njemački automobilski div Volkswagen ispričao se zbog jedne internetske reklame za novi Golf koja je izazvala brojne negativne reakcije. Reklamu su mnogi ocijenili kao rasističku, prenose njemački mediji. “Video je pogrešan i neukusan. Stidimo se zbog tog objavljivanja i ne možemo objasniti kako je do toga došlo”, priopćio je Volkswagen. Video spot, koji […]