(VIDEO) Policija na autocesti zaustavila petogodišnjeg dječaka: ‘Išao sam kupiti Lamborghini!’

Josip J

Policajac koji je u ponedjeljak na autocesti u državi Utah zaustavio jedan automobil neugodno se iznenadio kad je shvatio da je na mjestu vozača jedan – petogodišnjak.

Zamijetivši vozilo koje se vrlo sporo kretalo lijevim trakom autoceste Interstate 15, policajac je uključio sirenu, a vozač se disciplinirano prestrojio u trak za zaustavljanje.

Razgovor “vozača” i policajca snimljen na videozapisu nadzorne kamere koji je objavila policija, na YouTubeu je pregledan gotovo 760.000 puta.

“Imaš pet godina?” kaže policajac. “Ajme!” Potom je dječaka upitao gdje je naučio voziti i zapisao ostale pojedinosti.

Petogodišnjak, koji je ostao anoniman jer je maloljetnik, odgovorio mu je da se odvezao od kuće u automobilu svojih roditelja nakon što se posvađao s majkom. Policajcu je kazao da ga je razljutilo to što mu je majka rekla da mu ne želi kupiti Lamborghini.

“Nakon svađe odlučio je sjesti u automobil i krenuti u Kaliforniju kako bi ondje sam kupio Lamborgini. Vjerojatno bi mu za kupnju nedostajalo novca jer je u novčaniku imao samo 3 dolara“, napisala je policija na svom Twitteru, ne želeći odgovoriti na dodatna pitanja o ljutitom dječačiću.

Sljedeća objava

Novi električni motocikl iz 3D printera

Pojmovi poput „futuristički“ i „revolucionarni“ često su zabranjeni kada razgovaramo o novim motociklima, ali malo je onih koji su ih zaslužili kao najnoviji električni motocikl Fuller Moto. Nazvan 2029 Majestic, ovaj jedinstven primjerak ne samo da ima ultramodernu estetiku, već je i izgrađen pomoću vrhunske tehnologije. Uzimajući inspiraciju klasičnog francuskog […]