(VIDEO) Svetogrđe ili umjetnost: Poznati modni brand u svojoj reklami namjerno ‘zgnječio’ legendarni Porsche

Josip J

Vidjeli smo puno videozapisa u kojima su razbijani raznorazni automobili. Međutim, reklama modnog branda Rag & Bone mnoge je šokirala je mnoge ljubitelje automobila.

Ukratko, u njihovom spotu je legendarni Porsche 911 SC srušen betonskom pločom. Film je režirao Peter Miles, a snimio Glen Luchford.

Video je snimljen još 2015. godine, a ubrzo je uslijedio i revolt automobilske zajednice. Očito je da ljudi nisu bili retni zbog uništavanja Porschea 911 SC. Video je dobio 7,6 negativnih ‘lajkova’, dok je samo 151 osoba odlučila da im se spot sviđa.

Rag & Bone je ubrzo reagirao priopćenjem kako je to samo školjka 911 SC-a. “Koncept kampanje govori o kontradikcijama s kojima je New York suočen i upravo onome što ga čini tako cool gradom. To je nešto s čime se mi također povezujemo kao marka”, rekao je Marcus Wainwright, osnivač Rag & Bonea.

Mnogi su se pitali što to točno znači i kakve to veze ima s legendarnim Porscheovim modelom, a kako je sve izgledalo možete vidjeti na videu niže.

Sljedeća objava

Fotografije novog Benelli modela izašle u javnost

Benelli možda više nije suparnička tvrtka Ducatiu, talijanski brend kako ga je Andrea Merloni zamislio kad je oživio ime krajem devedesteih. Ali pod sadašnjim kineskim vlasništvom ime se počinje vraćati na staru slavu – a kasnije ove godine novi sportski modeli od 600 kubika obećavaju da će nastaviti taj trend. […]