Vrlo dinamičan dizajn MINI John Cooper Works GP

Martin K.

MINI John Cooper Works GP, ograničen na samo 3000 primjeraka, utjelovljuje maksimalne performanse i beskompromisnu dinamiku. To se odmah može vidjeti u dizajnu automobila: puristična, ali izrazito emocionalna vanjština i unutrašnjost vizualno prikazuju GP gene radikalnije nego ikad prije.

Ravni prednji dio, zaobljeni lukovi kotača i stražnjim spojlerom vidljivim čak i s prednjeg dijela ostavljaju dojam beskompromisih dinamičkih performansi. Klasične MINI ikone poput eliptičnih prednjih svjetala i šesterokutne rešetke hladnjaka osiguravaju jasan identitet.

Pogled sa bočne strane MINI John Cooper Works GP otkriva najsportskiju MINI siluetu do sada. Međusobna povezanost između uskog prozora i linija automobila sa strane koji daje dojam ubrzanja čak i kada automobil miruje.

Unutrašnjost MINI John Cooper Works GP kombinira puristički sportski duh s moćnim dodacima u boji. Koncept tamne boje i materijala stvara sniženo, sportsko osnovno raspoloženje, s kvalitetnim detaljima na odabranim mjestima. Novi digitalni instrument na stupu upravljača stavlja relevantne informacije u vidno polje vozača.

MINI John Cooper Works GP nema stražnje sjedalo, kao što je to bio slučaj u prethodnim modelima, a umjesto toga, prednost se daje postizanju najniže moguće ukupne težine kako bi auto bio što agilniji i brži.

Foto: MINI

Sljedeća objava

CUPRA pokreće inicijativu za podršku FC Barceloni u utakmicama pred praznim tribinama

CUPRA je pokrenula inicijativu u suradnji s FC Barcelonom koja će donijeti toplinu navijača na teren Camp Nou nakon što se nogometno natjecanje vrati. Pod sloganom “Let’s win this match together”, Barcin službeni partner poziva obožavatelje širom svijeta da od kuće pošalju fotografije na kojima iskazuju podršku svom timu. Te […]