Yamaha je predstavila Tenere 700 Rally Edition

Martin K.

Iz Yamahe su predstavili specijalno izdanje svog Ténéré 700 sa bojom inspiriranom rallyem iz 80-ih. Tenere 700 Rally Edition uzima inspiraciju od trkačkih motocikala Yamahe koje su vozili Serge Bacou i Jean-Claude Olivier u najpoznatijem rallyu Paris Dakar s plavom i žutom bojom, pored legendarne Yamahine grafike.

Također dobivate i nekoliko komada iz kataloga dodatne opreme uključujući nadograđeni skid plate, Akrapović, rally sjedalo i zaštitu za lanac i hladnjak.

Pokazivači smjera su nadograđeni te su sada LED, a zaštita rezervoara i off-road ručke su standardni. Yamaha Tenere 700 Rally će biti dostupan od srpnja 2020., ali još uvijek nema riječi o cijeni.

Indikatori su nadograđeni u glatkijim LED bljeskalicama, ručkama na jastucima spremnika i ručicama na terenskoj ručici standardno. Bicikl će biti dostupan od srpnja 2020., ali još uvijek nema riječi o cijeni.

Foto: Yamaha

Sljedeća objava

Indian predstavio novo sjedalo sa funkcijom grijanja i hlađenja

Potpuno novo klasično sjedalo ClimaCommand pruža grijanu udobnost, dok se ujedno i nosi sa vjekovnim izazovima vožnje u toplom vremenu s neviđenom tehnologijom hlađenja. Indian Motorcycle predstavili su revolucionarnu novu tehnologiju usmjerenu ka poboljšanju udobnosti vozača kroz patentirani sustav koji pruža vrhunsko hlađenje za ugodnije iskustvo vožnje u toplom vremenu. […]